Hirdetés

November 3-án, múlt pénteken indult az iPhone X rajtja, amikor is hazánkban a viszonteladóknál és szolgáltatóknál elindult az értékesítés. Ugye már október 27-től előrendelhető a készülék, akik az elsők között rendelték meg, többen már hozzájuthattak a telefonhoz. De van akinek még várnia kell, sőt, ha most rendeljük meg a készüléket, az Apple 3-4 hét szállítási időt ígér.

Az iPhone X egy áttörés az Apple-nél, hiszen az LCD kijelzőt végre OLED-re cserélték. Ez az első iPhone, ami ezzel a panellel rendelkezik. A KGI szerint a jövő évben két OLED-kijelzős okostelefont is kiadhat a vállalat. Az egyik lehet az iPhone X továbbfejlesztett változata, míg a másik egy nagyobb, Plus modell.  Korábban, még az iPhone X szivárgáskor volt hír arról, hogy az Apple egy 6 hüvelykes képátlójú telefont adhat ki, azonban ez nem történt meg. Lehetséges, hogy jövőre fogják alkalmazni ezt a képernyőméretet az iPhone X Plus modelljénél.

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője azt jósolja, hogy az Apple a rozsdamentes acélt megtartja a jövőben is, hiszen mind dizájnban, mind adatátviteli szempontból is előnyös. A másik kulcsfontosságú dolog a TrueDepth kamerarendszer. Kuo azt várja el az Apple-től, hogy ezt a rendszert is alkalmazni fogja a későbbi modellekben, sőt még a 2018-as iPad Pro esetében is. Ez abszolút reális, hiszen az Apple elindult egy vonalon elhagyva az ujjlenyomat-olvasót. Az arcfelismerés az új vonal, és bár sokaknak ellenszenves, de az Apple nagy valószínűséggel ezt a vonalat viszi tovább.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: