Az ALCATEL onetouch nem csak az okosóráját fogja bemutatni a január 6-án startoló CES (Consumer Electronics Show) rendezvényen, hanem a Pixi sorozat harmadik szériáját is.

A Pixi 3 négy különböző készüléket foglal magába. Mindegyik más képernyő átmérővel fog rendelkezni. A legkisebb 3,5 hüvelykes modell maximum a 3G kapcsolatokat támogatja majd. De a 4 hüvelykes, 4,5 hüvelykes, és az 5 hüvelykes testvér már el lesz látva 4G LTE modullal is.

Egy érdekesség, hogy a Pixi 3 készülékek OS független készülékek lesznek, ami azt jelenti, hogy a készülékeken a három nagyobb telefonos operációs rendszer is elfut, ezek: Firefox, Windows Phone, és az Android. Valószínűleg ezt úgy kell érteni, hogy a különböző képernyő átmérőjű Pixi 3 készülékek más-más operációs rendszerrel fognak rendelkezni. De az sem kizárt, hogy mind a négy méret elérhető lesz mind a három operációs rendszerrel. Hogy ezt pontosan hogyan oldja meg az ALCATEL nemsokára kiderül, ugyanis a CES kiállítás kezdetéig már csak párat kell aludnunk.

Hirdetés
FORRÁSgsmarena
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...

1 hozzászólás

Comments are closed.