Hirdetés

Jön a több eszközös telefonálás és az egyszerű internetmegosztás Androidra, amihez hasonlót az iPhone felhasználók régóta ismernek, de a Google megoldása még jobb is lehet.

Egy Android szakértő szerint az új funkciók az ugyanazon Google fiókkal bejelentkezett eszközökön lesznek elérhetőek, melyek leginkább az Apple kontinuitási lehetőségeihez hasonlíthatóak, ott azonban hívásokat csak Mac gépekről és iPad-ekről indíthatunk telefonunk segítségével, másodlagos iPhone-nal nem.

Jön a több eszközös telefonálás és az egyszerű internetmegosztás Androidra - így nézhet ki a funkció

Az Internet Sharing lényege, hogy a fő eszközünk internetkapcsolatát oszthatjuk meg egy másik eszközzel, tulajdonképpen egy WiFi hotspot létrehozásáról van szó, de jóval egyszerűbben, automatizáltabb módon.

A Call Switching pedig a hívásaink más eszközön történő felvételét, folytatását teheti lehetővé, tehát akár másodlagos Android eszközön is lehetne telefonálni a fő eszköz segítségével. A mellékelt fotón látszik, hogy az eszköz összekapcsolása a beállításokban, a Google menüpont alatti eszközök és megosztás menüben válhat elérhetővé, hogy pontosan mikor, azt még nem tudni.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.