Hirdetés

Jön a Realme Note széria, az első mobil a Note 1 lehet, ami 108 megapixeles kamerával debütálhat.

A pletykák szerint a széria első tagja, a Realme Note 1 az Infinix Note 30 és a Redmi Note 13 riválisa lehet. Ezek a mobilok OLED kijelzővel, nagy akkumulátorral és gyorstöltéssel érkeznek.

Jön a Realme Note széria - beharangozó plakát

A Note 1 januárban mutatkozhat be, 6,67 hüvelykes, 120 hertzes, FHD+ felbontású OLED kijelzőt kaphat, az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá kerület, az előlapi kamera 16 megapixeles lehet.

A hátlapon három kamerát találhatunk, a főkamera 108 megapixeles lehet, ami mellé egy 8 megapixeles és egy 2 megapixeles érzékelő társulhat. A telefon Dimensity 7050-nel jöhet, az akkumulátor 5000 mAh-ás lehet, a készülék 67 wattos vezetékes töltéssel érkezhet.

Jön a Realme Note széria - összehasonlítás a konkurencia telefonjaival

A specifikációk alapján a mobil a Realme 11 Pro alternatívája lehet, eggyel több kamerával. A készülék a Realme 11 Pro és a Realme 11 Pro+ közötti űrt töltheti be, kompromisszumos megoldást jelenhet azok számára, akik nem akarnak a Pro+-ra költeni. Az is lehetséges, hogy a januárra várt Realme 12 Prókhoz képest lehet egy olcsóbb alternatíva.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.