Hirdetés

Jöhet a Poco Pad, ami a márka első táblagépe lehet, az elnevezés egyelőre nem biztos, az FCC és a Camera FV-5 oldalán azonban felbukkant egy POCO tablet.

Az FCC adatokból kiderül, hogy az eszköz 2405CPCFBG modellszámmal rendelkezik, támogatja a Wi-Fi 6-ot és HyperOS 1.0-át futtat, a 33 wattos töltő pedig a doboz tartalmát képezi.

Jöhet a Poco Pad, a márka első táblagépe - Camera FV-5 adatok (részlet)
Camera FV-5 adatok (részlet)

A Camera FV-5 adatai alapján a táblagép hátlapi kamerája egy 8 megapixeles, f/2.0-ás rekesszel bíró, elektronikus stabilizálással rendelkező szenzor lehet. Az előlapi kamera szintén 8 megapixeles lehet, f/2.3-as rekesszel jöhet.

Jöhet a Poco Pad, a márka első táblagépe - FCC adatok (részlet)
FCC adatok (részlet)

A pletykák szerint a POCO Pad egy átnevezett Redmi Pad Pro lesz. A Redmi táblagépe szintén 33 wattos töltést támogat és HyperOS-t futtat, az eszközt a Snapdragon 7s Gen 2-es lapka működteti 8 GB RAM társaságában.

A készülék Dolby Atmos támogatással bíró négy hangszórós kialakítással rendelkezik, akkumulátora 10 000 mAh-ás, kijelzője pedig egy 12,1 hüvelykes, 120 hertzes, 2,5 K-s felbontású, Gorilla Glass 3-mal védett LCD panel.

Hirdetés
FORRÁSGizmochina
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.