Hirdetés

Pár héttel ezelőtt mi is írtunk róla, hogy a Sony komoly átszervezésekbe kezdett, ugyanis a mobilos részlegnek nem sikerül pozitív irányba fordítani a pénzügyeit.

Azóta több országban végre hivatalosan is kapható az újragondolt csúcsmodell, az Xperia 1. Miközben az Xperia 1-et mi is várjuk tesztelésre, bújtuk kicsit a Twittert és találtunk pár új információt, melyek azt állítják, hogy júliusban újabb Sony mobilok érkeznek.A szivárogtató Xperia S és Xperia V nevű modellekre számít, mégpedig július 9-én. Ennél többet viszont nem közölt a közösségi oldalon. Az információ összevág azzal a fotóval, melyet pár napja több oldal is megosztott. A képen egy tripla kamerás, lila színű, eddig be nem mutatott okostelefon látható:

Bár komoly következtetéseket nem vonnánk le a képből, nem csodálkoznánk rajta, ha egy kisebb méretű, Compact változat érkezne az Xperia 1-ből.

Mindenesetre két hét és és kiderül, hogy lesz-e új Sony mobil vagy sem. Addigis nézzétek meg Laci videóját a középkategóriás Xperia 10-ről!

 

 

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.