Hirdetés

Ha az almás órádról az ablakos cég kétlépcsős hitelesítőjét használtad, ideje alternatívát keresned: januártól ugyanis nem támogatja az Apple Watch órákat a Microsoft Authenticator.

Januártól nem támogatja az Apple Watch órákat a Microsoft AuthenticatorA Microsoft frissítette a Hitelesítő app gyakori kérdések rovatát, melyben felhívják a figyelmet, hogy az Apple Watch kliens januártól nem lesz letölthető, ha már letöltötted, akkor azt javasolják, hogy távolítsd el.

A Microsoft szerint a változás oka, hogy bizonyos biztonsági funkciókat nem támogat a watchOS, arra azonban nem tértek ki, hogy mik is azok a funkciók.

A watchOS-t egyébként már számos fejlesztő elhagyta az elmúlt évek során, ilyen például az Instagram vagy a Trello. A Microsoft okosórás programja 2018 óta volt elérhető, mostantól az Apple Watch felhasználók vagy más alkalmazásra váltanak, vagy a mobiljukkal erősítik meg bejelentkezési szándékukat.

Hirdetés
FORRÁSMacRumors
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.