A tegnapi nap folyamán érkezett a meghívó a Honor Magyarországtól, miszerint januárban, Párizsban fogják leleplezni a vállalat új zászlós készülékét.

A telefon neve egyelőre tisztázatlan (Honor 11? vagy Honor 20?), de a fenti képen jól látható, hogy mi lesz az egyik különlegessége. A kávák ugyebár egyre zsugorodnak és úgy fest, hogy egyre több gyártó alkalmazza ezt a kijelződizájnt. Először a Samsung jelentette be a kijelzőbe kerülő kamera ötletét Infinity-O néven, először a Galaxy A8s-ben lesz ilyen panel, őt követi a Huawei a Nova 4-gyel, január 22-én pedig a Honor is leleplezi új készülékét.

A mobilban várhatóan a Huawei 7nm-es, Kirin 980-as SoC-je lesz, a tripla hátlapi kamera is biztosra vehető és reményeink szerint nagyméretű akkumulátort is kap majd. A rendezvényen ott leszünk, így elsőkézből, rögtön hozni fogjuk a friss információkat.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.