Hirdetés

A koreai gyártó a szokásosnál hamarabb tarthatja meg a jövő évi S-széria Unpacked eseményét. A pletykák szerint már január 14-én leránthatják a leplet az új telefonokról, január 29-én pedig már az első körös megrendelők kézbe is vehetik az új Samsung csúcstelefonokat.

A dátumokat az a Jon Prosser tweetelte, aki az iPhone 12-ről és több más készülékről is szállított már pletykát, melyek beigazolódtak. Ha minden igaz, januárban a Galaxy S21, S21+ és S21 Ultra kerülnek bemutatásra, melyeket a Samsung brazíliai, indonéziai, koreai és vietnami gyártósorai készítenek.

Az elérhető színek kapcsán is vannak már tippek, a szokásos szürke, fekete és fehér mellett az S21 széria ibolyaszínben is elérhető lesz.

A netre Ice Universe-en keresztül már kép is került ki az S21 Ultra, illetve az S21 hátlapjáról. Igaz, mindkét készüléket csak tokban látni, az egyértelmű, hogy az idei Note20-ak kameráinak dizájnját fogja követni az S21 széria is. Az Ultra esetén ez sokkal igényesebben és szebben néz ki, mint az S20 Ultra hatalmas kameradombja.

Az elmúlt napokban egyébként a Samsung egy SM-G998U névre keresztelt készülékkel, mely vélhetően az S21 Ultra, felkerült az NFC-t hivatalosan tartalmazó eszközök listájára.

A Samsungot ismerve ha tényleg januárban bemutatkoznak az új készülékek, legkésőbb decemberben már láthatjuk az Unpacked meghívóját is majd.

(A címlapi képen a Galaxy S20 termékcsalád szerepel!)

Hirdetés
FORRÁSGSM Arena
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.