A Honor japán részlege egy sajtóközleményben közölte, hogy a Honor 8 január 16-án fogja megkapni az Android 7.0 Nougat frissítést és ezáltal az EMUI 5.0 felületet.

A Honor 8 jelenleg EMUI 4.1-es verzióval bír, amihez képest sok újdonságokat fog majd hozni az új EMUI 5.0. A sajtóközlemény szerint a frissítés 1.97 GB lesz. Mivel a Honor a Huawei alá tartozik, ezért ugyanazt a felületet kapja meg, mint a Huawei Mate 9 is. Ha esetleg kíváncsi vagy, milyen újdonságokkal bír az EMUI 5.0, akkor lent láthatod Mate 9 tesztünkben, így fog kinézni a Honor 8-on is és minden más Huawei eszközön, mely megkapja a frissítést.

A Huawei korábban februárt említett a megjelenésre, azonban lehet, hogy hamarabb sikerült véglegesíteni, így elindulhat a frissítés. Első körben természetesen Japánban adják ki a frissítést, arról nincs hír, hogy globálisan is ez a dátum lesz avagy folyamatosan jelenik meg régiónként.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.