Hirdetés

2022 második hetében új mobiltelefont mutat be a Honor, a gyártó első hajlítható kijelzővel szerelt készülékét, a Magic V-t. A premier január 10-én, magyar idő szerint 11:20-kor kezdődik Kínában, a bemutató online közvetítés formájában követhetik az érdeklődők.

Amit biztosan tudni a Magic V-ről, hogy csúcskészülék lesz, a Galaxy Z Foldhoz hasonló, dupla kijelzős kialakítással. A Honor mini táblagéppé hajtogatható telefonjáról az előzetes pletykák alapján sejthető, hogy a Snapdragon 8 Gen 1 hajtja majd, legalább 8 GB RAM lesz benne, valamint a Honor 50-ből ismerős 66 wattos gyorstöltésre is képes lesz majd az eszköz.

Így néz ki a Honor Magic V oldalról.

A Honor által megosztott előzetes fotó alapján biztos, hogy a hátlapon három kameraszenzor kapott helyet, valamint kéttónusú LED villanó és PDAF szenzor. Az előlapi kijelzőn egy lyukba vágva kap helyet a szelfikamera, a fotót jobban megnézve erre lehet következtetni.

Árazásról, vízállóságról, extra funkciókról egyelőre nincs információ. Ami szinte biztos, hogy az Android 12-n alapuló Magic UI-t futtatja majd a készülék, amihez a Google keretrendszerét és szolgáltatásait is használhatja a Honor a globális verzión. A készülék nemzetközi startjának dátumát azonban pont ugyanolyan homály fedi, mint a Magic 3-as szériájáét, amit tavaly mutatott be a Huaweiből kivált gyártó első saját csúcstelefonjaként.

Kapcsolódó videó a csatornán:

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMGSM Arena
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.