Egy hónap van a bemutatóig, megkezdődtek a szivárgások. Ezek az első fotók, melyek az állítólag augusztus elején debütáló Samsung Galaxy Note10-ről készültek.

Mint korábban voltak róla pletykák, a Galaxy Note széria következő készüléke két variánsban készülhet. Hála a TechTalkTV twitterének a nagyobb modellről már láthatunk is pár – elég homályos – fényképet is. A képeken látható mobil állítólag a Note10+, ezt megerősíti a bootképernyő is.

A korábban nyilvánosságra került renderképeket és videókat is megerősítik a TechTalkTV fotói. A készülék szinte teljesen kávamentes kijelzőt kap, az előlapi kamerának helyt adó bevágás középre kerül. A hátlapi kamerákat pedig az eddigi horizontális elrendezésből átvariálják és az iPhone-okhoz hasonlóan vertikálisan pakolják be egymás alá.

A képeken nem látszanak a telefon oldalai, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudják azt a pletykát, hogy a Bixby gombot és a 3.5-ös audio csatlakozót is kinyírná a Samsung az új Note-on.

A bemutató pontos dátumát egyelőre nem közölte a cég, de ha követik az elmúlt évek gyakorlatát, akkor augusztus elején, 7-e és 10-e között mutatkozik be a Galaxy Note10.

Hirdetés
FORRÁS9to5Google
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.