Hirdetés

A koronavírus miatt az Apple-nek is újra kellett gondolnia a szokásos nyár eleji WWDC-t, ami június 22-én, magyar idő szerint 19:00-kor fog indulni egy élő közvetítéssel.

Az éves fejlesztői konferencián a szoftvereken a hangsúly, az Apple általában bemutatja az új operációs rendszereket, amiken még őszig dolgozni fognak. A pletykák szerint érkezik a macOS 10.16, ami újradolgozott felületet és továbbfejlesztett Safarit hoz magával, a watchOS-be pedig egy rég várt funkció érkezhet: az alvás monitorozás, mellette a kézmosás figyelés is potenciális új funkció.

Szintén a @L0vetodream Twitter felhasználó szerint az iPadOS Sidecar funkcióját is átdolgozzák, végül pedig az iOS-ről tweetelt. Voltak pletykák, miszerint az iOS-t az Apple átnevezi (visszanevezi) iPhoneOS-re, helyette ő újragondolt főképernyőt, widget támogatást és még néhány módosítást jósol.

Persze ezeket még ne vegyük készpénznek, minden kiderül este 7 órától, az Apple élő közvetítését YouTube-on is követhetitek:

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.