Most, hogy végre a Samsungnál is megtört a jég és a Galaxy Note8 dupla kamerát kapott, gyorsan csatlakozott hozzá még egy eszköz, érdekes módon a középkategóriából: az előzetes híreknek megfelelően ugyanis piacra lépett a Galaxy J7+, aminek hátlapján egy 13 és egy 5 megapixeles fényképező kapott helyet.

A J7 Próhoz és a sima Galaxy J7 (2017) modellhez hasonlóan a J7+ is 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású Super-AMOLED kijelzőt kapott, de nem az Exynos 7870 rendszerchip hajtja, hanem minden bizonnyal a MediaTek P20, legalábbis a 2,4 GHz-es processzorból erre lehet következtetni.

A J7+ társaihoz képest egyedi abban is, hogy 4 GB RAM-ot kapott, emelett 32 GB-os adattárolót microSD bővíthetőséggel. A 13 megapixeles kamera f/1,7-es, az 5 megapixeles egység pedig f/1,9-es, utóbbi a háttér elhomályosítására szolgáló mélységélességet nézi. Van szelfi megoldás is, önképet 16 megapixelben készíthetünk.

A 3000 mAh-s akkumulátorral szerelt készülék egyelőre Tájföldön lesz kapható, méghozzá 390 dolláros, vagyis nagyjából 100 ezer forintos áron.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt