A Xiaomi március 23-án sajtótájékoztató tartott, ahol is bemutatták a Redmi Note 9S névre hallgató készüléket, ami gyakorlatilag a már bemutatott Redmi Note 9 Pro nemzetközi változata.

Mi Max helyett jött a Redmi Note 9 Pro Max

A Redmi Note 9S szinte majdnem mindenben megegyezik a Redmi Note 9 Próval, ugyanaz a dizájn jellemzi, ugyanúgy 6,67 hüvelykes FHD+ felbontású IPS kijelzője van, ami egy 16 MP-es kamerát ölel körül kameralyuk formájában és mindkét oldalon Gorilla Glass 5 üveg védi.

A készüléken két fan-favorite tulajdonság is tiszteletét teszi, kapott ugyanis infra portot és jack csatlakozót is. A hátlapon négy kamerát fogunk találni, van egy 48 MP-es fő kamera, egy 8 MP-es széleslátó, egy 5 MP-es makró kamera, valamint egy 2 MP-es mélységkamera.

A teljesítményről szintén egy Snapdragon 720G gondoskodik, RAM-ból 4 vagy 6 GB, tárhelyből pedig 64 vagy 128 GB áll rendelkezésre. Az 5020 mAh-s akkumulátort 18W-tal lehet tölteni, ehhez adják is a megfelelő töltőt.

A Redmi Note 9 Pro nemzetközi változata Malajziában április 9-től 799 ringgitről indul, ami átszámolva kb. 59.000 Ft-nak felel meg. A Xiaomi Magyarország szerint hazánkban a készülék Redmi Note 9 Pro néven fog eljutni. Dátumot még nem tudni.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMXiaomiLife
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.