Ahogy a Zenfone Selfie-t, úgy a ZenPad S 8.0 táblagépet is a Computexen mutatta be az Asus kiemelkedő hardverrel. A cég sorra mutatja be új készülékeit a rendezvényen, azonban az S 8.0 valóban említésre méltó.

Vegyük például az 5.1-es hangzást, amit a tablet a hátlapot diszítő 6 hangszóróval nyújt, ami nem is néz ki rosszul. A ház összesen 6,7 mm vékony és 300 gramm súlyú. IPS kijelzőjének képátlója 8″, felbontása pedig 2048 x 1536. Előlapi kamerájának felbontása 5MP, a hátlapi pedig 8 MP.

A dizájnon kívül a hardver is említésre méltó. Egy négymagos 64 bites Intel Atom Z3580-as processzort kapott PowerVR G6430-as grafikus gyorsítóval és 4 GB RAM-mal. Belső tárhelyet tekintve pedig 16,32 és 64GB közül lehet választani, azonban microSD memóriakártyával tovább lehet bővíteni. A hátlap alatt pedig egy 6 órás üzemidőt biztosító akkumulátor kap helyet, amit egy választható háttérrel 15 órára bővíthetünk.

Árról és elérhetőségről ugyancsak nincs információnk egyelőre.

gsmarena_003

Forrás: Technokrata.hu

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.