Az Apple magyar idő szerint ma 17.00-kor útjára bocsátotta legújabb iOS szoftverfrissítését, mely a 8.4-es verziószámot kapta. A szokásos hibajavítás és teljesítménynövelés mellett a legnagyobb újdonság az Apple zeneszolgáltatásának debütálása, melyet a nagyközönség a Zene alkalmazáson keresztül érhet el.

Azok a felhasználók, akiknek már a legújabb iOS verzió fut almás készülékén, már láthatják az újradolgozott Zene alkalmazást. Akik szeretnék kipróbálni az Apple Music streaming szolgáltatását, három hónapig ingyen élvezhetik a próbaidő keretében, melynek lejárta után pedig havi 4,99€-s áron fizethetünk elő a szolgáltatásra.

ios_8_4_apple_music

A streaming szolgáltatásra feliratkozók 30 millió zene közül választhatnak. Az iOS 8.4 frissítést OTA (over-the-air) módon és iTunes-on keresztül is telepíthetjük. Előbbi a Beállítások -> Általános -> Szoftverfrissítés menüpont alatt érhető el. Hamarosan érkeznek a különféle vélemények a szolgáltatással kapcsolatban. Vajon tényleg lenyomja-e a Spotify-t? Ha neked már megvan és kipróbáltad, akkor kíváncsiak vagyunk a te véleményedre is 🙂

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.