Hirdetés

Az iPhone 14 Pro Max tulajai régóta várják: itt az iOS 16.3: új háttérkép, javított csíkok, biztonsági és HomePod újdonságok.

A végpontok közti titkosítást lehetővé tévő Advanced Data Protection az iCloudhoz már az Egyesült Államokon kívül is elérhető, ráadásul a hardveres biztonsági kulcsok támogatása is megérkezett (ilyen például a Yubikey).

A HomePod Mini frissítésével elérhető funkciókhoz tartozó iOS oldali támogatás is megérkezik és az új HomePod is támogatott lesz.

A legnagyobb változás a hőmérséklet és páratartalom érzékelők elérhetővé válása, melyek felhasználhatóak az automatizációk során. Lehetővé válik az automatizációk létrehozása Sirivel, illetve mostantól azt is megkérdezhetjük tőle, merre vannak a családtagok, barátok illetve a Find My hálózatban részt vevő eszközeink.

Jövő héten jön az iOS 16.3, javítja a csíkozódást is

Mindezek mellett egy új háttérkép is érkezik, ráadásul megoldódik az iPhone 14 Prók csíkozódása, orvosolják a vészhelyzeti SMS jelzés fals-pozitív bejelentéseit is, illetve a zárképernyős Otthon-widget problémáját is megoldják a CarPlay gondok mellett.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.