Hirdetés

Az orosz székhellyel rendelkező Yota Devices még pár évvel ezelőtt lepte meg a nagyközönséget a YotaPhone-nal, ami egy elöl normál, hátul pedig e-ink kijelzővel szerelt modell volt. A koncepciót a második, sőt, a nemrégiben bejelentett harmadik generáció is folytatta, utóbbiról viszont a hivatalos leleplezés ellenére szinte semmit nem árultak el. Eddig.

Most megtört a jég, kiderült, hogy 5,2″-es e-ink panel került hátulra, méghozzá három kapacitív gombbal megtámogatva. Elöl 5,5″-es AMOLED képernyőt találunk, aminek a felbontása Full HD, alatta ujjlenyomat-olvasó hever.

A hardveres erőforrást a Snapdragon 625-ös lapka biztosítja nyolcmagos processzorral, 4/64 és 4/128 GB-os kivitelben. Hátul 13, elöl pedig 12 megapixles kamerákat találunk, az elsődleges modul mellé dupla tónusú villanót szereltek.

A YotaPhone 3 Android 7.1.1 Nougatot futtat, 3300 mAh-s akkumulátor látja el energiával és USB Type-C porton keresztül tölthető. Ára verziótól függően 360 illetve 465 dollár.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt