Azt jól tudjuk, hogy a kínai másolóipar nem ismer határokat. Erre tökéletes példa az új Hotwav Symbol S3 névre keresztelt okostelefon. Névről nem biztos, hogy ismerős lehet, viszont ha ránéztek a lenti képre, mindenki tudja, hogy gyakorlatilag ez egy iPhone X klón.

A készüléken ugyanúgy megtalálható az iPhone X kijelző kivágása (arcfelismerésre ne számítsatok), fémből és üvegből készült a telefon, arany, fehér és fekete színekben kapható. Két verzió érhető el az androidos mobilból. Van egy MediaTek MT6739 és egy MT6592 processzorral rendelkező változat, mindkét esetben 2 GB RAM-mal és 16 GB belső tárhellyel.

A kijelző 6 hüvelykes HD+ (1440 x 720 pixel) felbontású, a képarány 18:9, a panel pedig IPS LCD. A kijelzőkivágást nem úgy kell elképzelni, ahogy az iPhone X-nél van, az itt csak a dizájn miatt létezik. A mobil hátlapján 13 + 2 MP-es kamerákat kapunk, az előlapon pedig 5 + 2 MP-es modulokat. 2900 mAh kapacitású az akkumulátor, a telefon dualSIM-es, USB Type-C port található az alján és Android 8.0 Oreo operációs rendszert futtat.

Kínában a jövő hónaptól lesz kapható 300-400 euró (kb. 92.000 – 123.000 Ft) között, ami meglehetősen drága egy ilyen hardveres felszereltségű mobilhoz.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Ez igen! Egy a gond vele, itt nem nyúlik bele a kijelzőbe a fenti rész mint az X-nél, hanem csak addig tart. 🙂

Comments are closed.