Hirdetés

Elég mozgalmas nap volt a mai a Vivo számára, hiszen bemutatták csúcsmodelljüket, a Vivo NEX S-t. A készülék mellett azonban debütált kistestvére is, méghozzá Vivo NEX A néven és Snapdragon 710 lapkával.

A némileg visszafogott, de a középkategóriában újnak és erősnek számító SoC mellett a Vivo NEX A RAM-ból is kevesebbet kapott, 6 GB-tal kell gazdálkodni, a nem bővíthető tárhely mérete pedig 128 GB.

Örömhír viszont, hogy a csodaszép dizájnról nem kell lemondani, elöl a 6,59″-es képernyő 91,24%-os kijelző/előlap arányt jelent. A panel Full HD+ felbontású, Super AMOLED-ről van szó.

A 4000 mAh-s akkumulátor mellett kiemelendő még a hátul lévő dupla kamera, az egyik 12 MP-es és f/1,8-as (Sony IMX363), Dual Pixel autofókusszal, OIS-sel és EIS-sel, megtámogatva még egy 5 MP-es, f/2,4-es egységgel.

Az 8 MP-es előlapi kamera motorikusan emelkedik ki felül, a hangszórót a kijelző vibrációja váltotta fel. Az Android 8.1-gyel, 3,5 mm-es jack kimenettel és gyorstöltéssel rendelkező Vivo NEX A még a mesterséges intelligenciát is magában hordozza, ahogy a Jovi személyi asszisztenst is.

A hátlapi ujjlenyomat-olvasóval (tehát itt nem a kijelző mögé került) ellátott Vivo NEX A június 23-tól lesz kapható a világ legnépesebb országában, méghozzá 608 dolláros, azaz 165 ezer forintos áron.

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt