Hirdetés

A Sony ma egy teljesen új márkát mutatott be, hivatalos az INZONE, ami PC-s játékkiegészítőket takar. Ez a lépés némileg meglepő a PlayStation gyártójától, de mindenképp kellemes.

Az INZONE egyelőre két gamer monitort (M3 és M9), illetve három gamer fejhallgatót (H3, H7 és H9) foglal magába, mely a későbbiekben vélhetően bővülni fog még.

INZONE M3 és M9 monitorok

Az INZONE M9 egy DisplayHDR 600 tanúsítvánnyal is rendelkező, local dimminges, 4K felbontású IPS monitor, ami a nagy felbontás mellett 144Hz-es képfrissítéssel is rendelkezik, valamint a válaszidő is 1ms. A megjelenítő 27 hüvelykes, HDMI 2.1-et is támogat, így PS5-höz is jó választás lehet, valamint G-SYNC kompatibilitással is lehet számolni.

INZONE M9

Az INZONE M3 – ahogy a neve is sejteti – alacsonyabb kategóriát képvisel, itt is adott az 1ms-os válaszidő, azonban ez egy FHD felbontású, ám 240Hz-es monitor szintén 27 hüvelyken.

INZONE M3

A HDMI 2.1 és a G-SYNC kompatibilitás itt is adott, azonban csak DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal rendelkezik.

INZONE H3, H7 és H9 fejhallgatók

A három fejhallgató közül a H3 belépőszintű modell, ez egy vezetékes gamer headset 360 Spatial Sound for Gaming technológiával.

INZONE H3

Az INZONE H7 és H9 már vezeték nélküli megoldások, előbbi akár 40, utóbbi pedig 32 órán át használható, gyorstöltést is támogatnak, amivel 10 perc alatt 1 órán át is ébren maradnak.

A kényelmes kivitel – a sajtóközlemény alapján – adott, próbálták úgy tervezni a headseteket, hogy a fülre minél kevesebb nyomás nehezedjen.

INZONE H7

Az INZON H9 több zajszűrő mikrofonnal is bír, amelyek szűrik a külső zajokat (milyen meglepő), így jobban rá tudsz koncentrálni a játékra. A Sony ugyanazt a kettős zajérzékelő technológiát építette a fejhallgatóba, ami az iparágvezető 1000X-szériában is megtalálható.

INZONE H9

A fejhallgatók természetesen megkapták a Perfect for PlayStation 5 minősítést is.

Elérhetőség

A Sony új INZONE fejhallgatói júliustól már kaphatók, az INZONE M9 idén nyártól, az INZONE M3 pedig csak télen lesz elérhető. Hazai árakat egyelőre a fejhallgatók kapcsán tudunk:

  • INZONE H3: 39.999 Ft
  • INZONE H7: 91.999 Ft
  • INZONE H9: 119.999 Ft
  • INZONE M3: 530 dollár (kb. 200.000 Ft)
  • INZONE M9: 1100 euró (kb. 433.700 Ft)
Hirdetés
Drevenyák Dávid
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.