A Logitech mondhatni forradalmasította a vezeték nélküli egerek iparát a POWERPLAY és a LIGHTSPEED technológiákkal, melyeknek köszönhetően egy olyan egeret tudtak megalkotni, melyet alapvetően nem kell tölteni, pedig vezeték nélküli.

Hogyan is működik ez? A számítógéphez/energiaforráshoz kell kötni az egérpadot, mely képes vezeték nélkül tölteni az egeret akár használat közben, de úgy is, hogy nem nyúlunk hozzá, csak rajta pihen.

Ha elegendő töltöttség van az egérben, levéve a padról lehet használni, itt persze már előfordulhat, hogy lemerül, ha nem tesszük vissza rá. A POWERPLAY egérpad energiamezőt generál, amit a POWERCORE modul töltőárammá alakít át, ezt pedig az egér aljára tudjuk csatlakoztatni mágnesesen.

Nagyon jó és innovatív megoldás, melynek vélhetően minden játékos és átlag felhasználó is egyaránt örül. Az egérpad 129 euró lesz, az egerek pedig 119/179 euróba kerülnek, a boltok polcaira pedig szeptembertől kerülnek fel.

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Engem nem fogott meg. Ezzel a megoldással a vezeték nélküli egérhez jár egy vezetékes egérpad. :

  2. Sok éve az a4 tech gyártott már ilyen egereket, kaphatóak még ma is, indukciós egér/alátét néven, kb tized áron mint ez. Semmi innovatív nincs benne, persze másnak lehet újdonság.

  3. Még jó, hogy idéző jelben van a sosem merül le, mivel így nehezebb belekötni, hogy de. 🙂

Comments are closed.