Hirdetés

Amikor egy promóter/influenszer véletlenül vagy direkt szegi meg az adott céggel kötött megállapodását azzal, hogy nem azt a telefont használja, amit kellene neki (ha már aláírta a szerződést és zsebreteszi a pénzt), az sem vetít túl jó fényt az illetőre, de amikor maga a gyártó tesz hasonlót, az már-már komikus.

A híres YouTuber, Marques Brownlee (MKBHD) vett észre Twitteren egy furcsaságot. A Samsung Nigéria posztolt egy reklámot a Galaxy Note9-ről és mivel a Twitter kijelzi azt a platformot, ahonnan létrehozták a tweetet, így a jobb alsó sarokban az is látható, hogy „via Twitter for iPhone”.

A kommunikációval megbízott ügynökségben vélhetően nem csak Samsung felhasználók vannak, de az iPhone-os kollégának eszébe juthatott volna, hogy egy konkurens céget képvisel a posztjaival és bizony a Twitter kijelzi, hogy milyen eszközről lett feltöltve a bejegyzés, amit egyébként lementeni még sikerült, de azóta már törlésre került a szóban forgó profilról.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.