Mostmár szinte minden nap megjelenik valami új a Samsung első fémkeretes okostelefonjáról, a Galaxy Alpháról, ami azt jelenti, hogy közel van a bemutatás időpontja (egyes pletykák szeinrt augusztus 13-a lesz a nagy nap).

A ma kiszivárgott képen egy iPhone mellett láthatjuk a Galaxy Alphát. Az első dolog ami szembetűnik, hogy a Samsung újdonság vékonyabb lesz mint az Apple iPhoneja, bár a kamera nincs egy szintbe a hátlappal, hanem egy kicsit kidudorodik.

2553699_Galaxy_Alpha_leak-3

Ha valaki esetleg még nem tudná, a Galaxy Alpha várhatóan egy 4,8 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel fog érkezni, amely felbontása 1280×720. Egyes régiókban a Samsung saját gyártmányú Exynos 5433 processzora teljesít szolgálatot, míg más helyeken a Sanpdrgaon 80X (az X helyén lehet 0, 1, vagy 5, erről még nincs kiszivárgás) processzora kerül bele. A RAM mérete 2, a belső tárhely pedig 32 GB lesz (a bővítésről le kell majd mondnaunk, ugyanis microSD kártya foglalatot nem kap a készülék). A hátlapon egy 13 megapixeles kamera lesz majd megtalálható. Továbbá a Galaxy S5-ben megjelent ujjlenoymat olvasót, és szívritmus mérőt is megkapja a Galaxy Alpha.

Hirdetés
Dömötör István
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...

1 hozzászólás

  1. […] Az európai polcokra szánt Galaxy Alpha-t (típusszám: SM-G850F) az FCC is jóváhagyta, szóval egy lépéssel előrébb jutott a piaci megjelenés rögös útján. Továbbá kiderültek a készülék méretei is. Az alant látható kép szerint 133 mm magas, és 67 mm széles lesz. A vastagságról nincs hír, de egy kémfotónak köszönhetően kiderült, hogy vékonyabb lesz az iPhone 5S-nél. […]

Comments are closed.