Már csak néhány nap választ el minket az új iPhone-ok bemutatásáig. Infó az új mobilokról van bőven, azt már szinte biztosra lehet mondani, hogyan fognak kinézni. Egy tényező még kérdéses: mi lesz a készülékek neve?

Logikusan most egy iPhone 7s és egy 7s Plus kellene következzen, de mivel idén 10 éves az iPhone, így jön egy különleges, OLED panellel szerelt kiadás, amit három néven emlegetnek: iPhone 8, iPhone X és iPhone Edition.

Evan Blass legutóbbi Apple-lel kapcsolatos posztjában némileg egyértelműsítette a helyzetet. Két egymástól független tokgyártó termékének retail dobozáról tett fel képet, mindkét esetben iPhone 8 a készülék neve. Eddig is ez volt a legnépszerűbb tipp, azonban vannak olyanok is, melyek szerint a két frissített modell az iPhone 8 és iPhone 8 Plus nevet kapja, a 10. évfordulós modell pedig más nevet kap (X?, Edition?).

Szavazzatok! Szerintetek mi lesz a neve a 10. évfordulós iPhone-nak?

[Total_Soft_Poll id=”34″]

Találgatni lehet persze, de inkább várjuk ki a szeptember 12-t. A bemutatóval kapcsolatban létrehoztunk egy Facebook eseményt, ahova bátran lehet csatlakozni, ha érdekel az új iPhone.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.