Ha az idén szeptemberben debütáló iPhone a téma, akkor bizony szivárgásban és találgatásban nincs hiány. Az Apple 2007-ben dobta piacra első iPhone készülékét, így most, 10 évvel később valami nagyobb meglepetésre számítunk.

Ahogy most tudjuk, három mobilt fognak leleplezni ősszel, lesz egy ráncfelvarrott duó (iPhone 7s és iPhone 7s Plus néven vélhetően), illetve egy évfordulós, OLED kijelzővel felszerelt modell. A /LEAKS oldalán megjelent egy kép egy kijelzővédő üvegről, melyen látható egy 8-as, illetve az “Apple Decade Edition” felirat. Amennyiben ez hitelesnek mondható, ha az elnevezés nem is helytálló, akkor is látható a korábban is fel-felbukkanó kialakítás, a dupla előlapi kamera és szinte a teljes előlapot lefedő kijelző.

A tartozékgyártók mindig megkapják hamarabb a dizájnterveket, hogy a készülék piacra dobására legyen mit venni rá, azonban az elnevezést az Apple nem szokta kiadni, szóval nem kizárt, hogy a formavilág ilyen lesz, de az elnevezés teljesen más.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.