Folyamatosan olvashatunk különböző iPhone 7 pletykákat, többek között azt is, hogy a jack dugót felváltja a bluetooth megoldás vagy a Lightning kábelen keresztül futó fejhallgató audio kimenet. Azonban a legfrissebb pletykák szerint mégis lesz jack dugó. A hír a Weibo oldalán jelent meg egy képpel, amelyen az iPhone 7 egyik alkatrésze szerepel.

68d20df9gw1f3i4vqhdgpj20qo0qoq8c
képforrás: Weibo

A 3.5 milliméteres jack bemenet már sok-sok éve jelen van a technikában, lassan már túl nagy lesz egy vékonyabb okostelefonhoz, így nem csoda, hogy az Apple gondolkozik a bemenet elhagyásában, azonban a Bluetooth-os megoldás a különböző fej- és fülhallgató kompatibilitás miatt lenne bonyolult.

iPhone7_NoEarPhoneJack
Vajon jack dugó nélkül érkezik majd az iPhone 7?

Azt hogy milyen lesz az iPhone 7 nem tudhatjuk, de a pletykák szerint hasonló lesz az 6s-hez, a változás annyi lesz, hogy a test 1 milliméterrel vékonyabb lesz és a hátsó vonalas antenna változni fog. Az iPhone 7 Pro esetében esélyes a kettős hátlapi kamera, amely még jobb képeket és videókat képes majd készíteni, valamint a víz- és porállóság.

Hirdetés
FORRÁS9to5mac
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: