Emberek ezrei (avagy milliói) szeretnék minél hamarabb megszerezni az Apple új zászlóskészülékét, az új generációs iPhone(oka)t. Ebben a cikkben leírjuk hogyan és honnan érdemes beszerezni a készülékeket.

Névtelen

   • Magyarországon a hivatalos megjelenés várhatóan október közepe, de inkább vége lesz. Aki ennél hamarabb szeretne iPhone 6 avagy 6 Plus készüléket, mindenképp ajánlom hogy nézzen ki külföldre.
   • Kilenc országban a mai naptól kezdve már előrendelhetőek az új iPhoneok az Apple Store-ból. Előrendeléssel akár szeptember 19-én már az ajtóban lehetnek az okostelefonok. Persze minden nemzetiségű Apple Store-ból csak az adott országba rendelhető iPhone. Tehát ne higgyük azt, hogy a németországi Apple Store szállítani fog Magyarországra. 
    iphone6_preorder_techbook

Az árak a következőképpen fognak alakulni:
iPhone 6 16GB
Japán: 155 ezer forint
USA: 158 ezer forint
Hong Kong: 174 ezer forint
Ausztrália: 191 ezer forint
Szingapúr 192 ezer forint
Egyesült Királyság: 213 ezer forint
Németország 220 ezer forint

iPhone 6+ 16GB
USA: 180 ezer forint
Japán: 181 ezer forint
Hong Kong: 200 ezer forint
Ausztrália: 220 ezer forint
Szingapúr 223 ezer forint
Egyesült Királyság: 245 ezer forint
Németország  250 ezer forint

  • Természetesen ha valakinek bejön a sorbaállás, megteheti. Szintén a fent említett 9 országban szeptember 19-én reggel 8 órakor elindul az üzletekben a forgalmazás. Rengetegen fognak menni -ezt már most tudjuk- egyesek szerint a 2-2,5 napos sorbaállás sem lesz meglepő.

iphone6_line_techbook

 

 • Szeptember 26-tól egyébként például Ausztriában is elérhetőek lesznek már az új Apple okostelefonok, ha nem szeretnénk olyan messze menni.

Fontos! Minden országban egy rövid ideig a vásárolható készülékek száma limitálva lesz. Maximálisan egy ember 2db iPhone 6-ot és 2db iPhone 6 Plus-t, tehát összesen 4db iPhone-t vásárolhat (2+2). 

Update: Délelőtt 9 órakor indult az előrendelés, 1-2 órán belül szinte minden országban elfogytak a 64GB-os iPhonek, minden színből és mind iPhone 6, mind iPhone 6 Plusból. A 64GB-os tárhelyű modellekre a szállítás várhatóan 3-4 hét múlva várható a szeptember 19-i szállítás helyett.

Hirdetés
FORRÁSAppleblog
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.