Letöltheted az IOS 7 operációs rendszert bármilyen Android készülékre! És ez nem vicc. Az igazi, teljes értékű IOS 7-et töltheted le. Majdnem. Nézd meg a telepítési útmutatónkat.

IOS 7 Android készülékeken

Az IOS 7 operációs rendszert ugye az Apple a WWDC fejlesztői konferencián mutatta be, és még aznap elérhetővé tette az IOS 7 Béta verzióját. Nagyon sok embernek az iPhoneján már az IOS 7 Béta fut. Azonban nagyon sok ember semmit nem tudhat IOS 7-ről, hogy néz ki az egész. Itt gondolunk Android felhasználókra. Tehát a teljes IOS 7-et nem tölthetitek le Androidra, de az Android testreszabhatóságának köszönhetően kreatív és ügyes fejlesztők elkészítették Androidra az IOS 7 skint.

ios7android

IOS 7 Android letöltési link

A Team Shmo csapat készítette el az IOS 7 skint Androidra, így bármilyen Android tulajdonos kipróbálhatja hogyanis néz ki az IOS 7. Legyen szó akár Samsung Galaxy S4-ről, avagy HTC One-ról, bármilyen Android telefonra letölthető.

[box type=”warning” align=”aligncenter” ]Figyelem! A Techbook semmilyen felelősséget nem vállal a kiegészítő letöltésével okozott károkért![/box]

Azok az Android tulajok akik le szeretnék tölteni az IOS 7 felületet, egy decent launcherre van szükségük.

Az IOS 7 felület Androidra ERRŐL a linkről letölthető (https://www.dropbox.com/sh/virpynylh8ilyec/XCluon34w3)

Tehát ez nem a Béta IOS 7, nincsenek benne kritikus hibák. Ez csak egy egyszerű IOS 7 felület Androidra, ezzel Android tulajdonosok megtekinthetik, hogyan is néz ki az IOS 7.

forrás: maypalo

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Elég bulvár hangvételű hír ezzel az iOS 7 androidos telefonra felkiáltással, arról nem beszélve, hogy a Dropboxon található leírás Galaxy S3-hoz szól, a többi készüléken történő kompatibilitáshoz számos módosítás szükséges.

  2. Személyesen nem teszteltem le, a saját hibámból került ki a cikk, valószínűleg el fogom távolítani. Távoli ismerős telepítette a saját S4-ére, és a Maypalon olvastam erről, csak ezért raktam ki. Köszönöm az észrevételt.

Comments are closed.