Az Apple-nél már alkalmazzák a dark mode-t a Mac-eknél, illetve az osztott képernyő funkciót az iPad-eknél, viszont a legújabb iOS 10 koncepció mindkét funkciót tartalmazza.

Ez nem az első koncepció, mely a sötét színek használatát tanácsolja az Apple-nek, hisz könnyebb a szemnek bánni a sötét árnyalatokkal, mint a vakító fehérrel.

ios-10-concept-05_compressedAz Apple nemrég frissítette WWDC applikációját, mely már sötét témát kapott, illetve az Apple TV felhasználók is nézhetik élőben a bemutatót. A WWDC app frissítése is elgondolkodtat…lehet, hogy az Apple tényleg bevezeti a dark módot?

ios-10-concept-04_compressed ios-10-concept-01_compressed

Az osztott képernyő lényegében ugyanúgy nézne ki, mint az iPad készülékeken, csak nyilván kisebb méretben. Mi már várjuk az idei WWDC-t, ahol bepillantást nyerhetünk a cég új szoftvereibe.

ios-10-pop_compressed ios-10-split-mode-02_compressed

Az eseményről élő blogot fogunk csinálni, úgyhogy maradjatok velünk. A részletekről még írni fogunk.

Hirdetés
FORRÁS9to5mac
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Borzasztó ez a betűtípus mobil nézetben. Hosszúkás-nyújtott, nagyon rossz olvasni. 🙁

  2. A blogra.

    Most valami történhetett azóta mert már megváltozott kicsit, de továbbra is élvezhetetlen androidon. ehhez jön még az áttekinthetetlen oldal tele reklámmal meg a tagekkel, képekkel, rövid szöveg-hasábokkal.

    Hetek óta körülbelül úgy vagyok ezzel az oldallal, hogy leiratkozom az RSS-ről… csak valahogy a témák mindig érdekelnek, de a megvalósítás borzasztó. De lassan tényleg vége, fárasztó.:/

Comments are closed.