Ingyen cserélné az Oppo az akkumulátort a vásárlás után 4 évig a pletykák szerint, de egyelőre csak Kínában és csak egy bizonyos mobil esetében.

A megbízható szivárogtató Digital Chat Station és egy vele összefogott másik Webio felhasználó a platformon osztotta meg a pletykát, mi szerint az Oppo ingyenes akkumulátorcsere programmal készül.

A rossz hír viszont, hogy egyelőre Kínában és ott is az Oppo A2 Pro esetében, ami várhatóan a mai napon mutatkozik be.

Az A2 Prók akkuját a vásárlástól számított 4 évig ingyen cserélné az Oppo, de csak akkor, ha az akkumulátor kapacitása a gyári érték 80%-a alá esik. Bár nem beszéltek róla, feltételezhetjük, hogy mobilonként erre egyszer lesz lehetőség. Ha másképp nézzük, ezt azt is jelentheti, hogy az Oppo szerint ezen akkumulátorok kapacitása 4 év alatt nem esik 80% alá.

Mindenesetre a programból hír lesz, az pedig hatással lehet a gyártóra és az egész piacra is. Az Oppo egyébként korábban már mutatott be akkumulátor kímélő funkciókat.

Jelenleg még nem tudni, hogy a program csak erre a mobilra vonatkozik-e és csak Kínában, vagy később kiterjesztik-e. Mindenesetre hamarosan bizonyára többet megtudhatunk az Oppo A2 Pro bemutatkozásakor.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.