A Google holnap tartja sajtótájékoztatóját, melynek keretén belül fogja bemutatni új okostelefonjait, a Google Pixel 2-t és a Google Pixel 2 XL-t. A legtöbb gyártó bejelentésén már túl vagyunk, ami hátra van, az a Huawei Mate 10 és a Google Pixel 2 bemutatása.

A Pixel mobilokról ezúttal Slashleaks és Evan Blass jóvoltából láthatunk képeket:

A fotókon jól látható, hogy a Google Pixel 2 XL kávái jelentősen kisebbek, mint a Pixel 2-é, viszont szemrevételezés alapján fizikai dimenzóikban nem sok eltérést lehet látni, talán kicsit szélesebb az XL előlapja.

A fenti képen pedig tokban láthatjuk a mobilokat, az látható, hogy a bal oldali mobilon (XL) a hangszórórács teljesen a panel alján van, a jobb oldali telefonon pedig majdnem középen, ez meg is egyezik az üvegfóliával, viszont a képen a kijelző sarkai lekerekítettek, az üvegfóliákon pedig nem.

Ez lesz az utolsó szivárgás, amit posztolunk, holnap minden kiderül. A bemutatóról Élő blogot is fogunk csinálni, tartsatok majd velünk!

Hirdetés
FORRÁSRedmondpie
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.