- Hirdetés -

Ilyen színekben jöhet a Galaxy S23 FE

Ilyen színekben jöhet a Galaxy S23 FE, kiszivárgott képeken a nemsokára bemutatkozó mobil.

A pletykák szerint szeptemberben érkezhet az S23 FE, ismét kiszivárgott képeken bukkant fel a mobil. Az S23 FE a Galaxy A54-re hasonlít külsőben, a keret viszont fémből készült, így antennacsíkok láthatóak a telefon baloldalán, jobboldalon pedig a bekapcsoló gomb és a hangerőszabályzó helyezkedik el.

- Hirdetés -

Ilyen színekben jöhet a Galaxy S23 FE - képen egy plakát

A Galaxy S23 FE négy színben érkezhet, az egyik lilás, a másik fekete, a harmadik fehér, a negyedik pedig zöld lehet, a hivatalos nevük még nem ismert. A korábban kiszivárgott rendereknek köszönhetően megtudhattuk, hogy alul az USB-C csatlakozót, a mikrofont és a hangszórót találhatjuk.

Specifikációk terén az S23 FE 6,4 hüvelykes FHD+ felbontású 120 hertzes AMOLED kijelzővel érkezhet, 6 GB vagy 8 GB memóriával és 128 GB vagy 256 GB tárhellyel, 4500 mAh-s akkumulátorral, amit 25 wattal lehet tölteni vezetékesen. A főkamera 50 megapixeles lehet optikai stabilizálással, egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 12 megapixeles telefotó egység társaságában, elől pedig egy 10 megapixeles szelfi kamera kaphat helyet.

Felbukkant a Galaxy S23 FE a TENNA oldalán, képek és specifikációk érkeztek

Az S23 FE régiótól függően Exynos 2200-zal vagy Snapdragon 8 Gen 1-gyel érkezhet.

- Hirdetés -