Hirdetés

Február 16-án a Huawei megnyitja első hazai Experiences Store-jának kapuit a budapesti Shopmarkban. A felhasználói élményeket előtérbe helyező üzletben a látogatók kipróbálhatják a Huawei mobiltelefonjait, laptopjait és a különböző kiegészítőket is, sőt tavasztól szerviz szolgáltatással is bővül az üzlet palettája.

A szombati, ünnepélyes megnyitón részt vesznek a márka nagykövetei, többek között Bársony Bence fotóművész és Viszkok Fruzsi beauty vlogger. A minimalizmus jegyében megtervezett üzletben 120 különböző Huawei termék között lehet válogatni, illetve február 16-án, 10:00-tól nyereményjátékokkal, programokkal várják az érdeklődőket, valamint jelentős akciók is várhatók, pl. a Huawei P20 Lite-ot 49.990 Ft-ért lehet hazavinni, de az AH100-as okosmérleg is csak 1.990 Ft-ba kerül.

A megnyitó után a Huawei Experience Store nyitva tartása a Shopmarkhoz igazodik, ez vasárnap 9-18 óráig, a hét többi napján pedig 9-20 óráig tart. Az üzlet a bevásárlóközpont első emeletén található.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.