Hirdetés

A Samsung Galaxy Note10 megjelenési dátuma még későbbre tehető (augusztus-szeptember), azonban a PhoneArena csapata leült és a jelenlegi információk alapján megalkották a készülék koncepcióját, hogy milyen lehet majd az új Note az ő elképzelésük szerint. A Note10 specifikációiról még elég keveset tudni, így egyelőre csak a fotókra tudunk hagyatkozni.

Azt érdemes leszögezni, hogy mivel renderképekről van szó, ez csak egy tervezet, közel sem biztos, hogy így fog kinézni a mobil, bár sokban valóban nem térhet majd el. Korábban már olvashattunk olyan pletykákat, hogy négy kamera foglalhat helyet a hátlapon, ami egyáltalán nem lehetetlen, hiszen a nyáron érkező Galaxy S10 5G-nél már négykamerás rendszert láthatunk, de ugyanez jellemzi a Galaxy A9-et is.

Hasonlóan a Galaxy S10-hez, O-Infinity kijelzővel és dupla előlapi kamerapárossal bírhat majd a Note10 a képek alapján. A Galaxy S10-zel a vállalat bemutatta a kijelzőbe integrált ultrahangos ujjlenyomat-olvasót, így igen esélyes, hogy ez a technológia az új Note-ban is megjelenhet majd, a dedikált ujjlenyomat-szkenner pedig eltűnhet a hátlapról.

Nektek hogy tetszik ez a koncepció?

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: