A legújabb pletykák szerint az Apple megkezdte az iPad mini 5  tömeggyártását. Az új iPad mini tavaszra várható. A fotók alapján a dizájn kicsit a 2018-as 9,7 hüvelykes iPad-re hajaz, legalábbis ami a hátlap tetején található antenna-ablakot és a lekerekített sarkokat illeti.

Az iPad felső részén helyezkedik el a jack-csatlakozó, alul pedig Lightning-port és a hangszórók. A képek alapján Face ID és más újdonság nem várható, tehát valószínűsíthető, hogy csak egy ráncfelvarráson esik át az új iPad mini, bár ujjlenyomat-olvasót sem láthatunk, így nem tudni, hogy a vállalat milyen feloldási megoldást kínál majd az új mininél.

A belsejét illetően is mennek a találgatások, a szóbeszédek szerint A9-es chip kerülhet bele, tehát nagy processzor frissítésre nem kell számítani. Aki tehát iPad mini 4-et használ, nem biztos, hogy érdemes lesz váltania, viszont aki gondolkozik egy iPad mini vásárláson, érdemes megvárnia a tavaszt, hiszen egy masszívabb modellt kaphatunk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: