A Sony legutóbb az Xperia XZ2 mellett mutatott be kompakt méretű okostelefont, a 2018-as IFA-n bemutatott Xperia XZ3 mellett viszont nem volt Compact készülék. A megbízhatónak mondható szivárogtató, @OnLeaks összeállított egy 3D-s CAD rendert az eddigi szivárgások alapján, amely az érkező Xperia XZ4 Compactot ábrázolja.

Az új kompakt okostelefont várhatóan az MWC-n fogják bemutatni 2019 február végén, Barcelonában. Méreteit tekintve 139,9 x 66,5 x 9,3 mm lehet a mobil, tehát vékonyabb lesz elődjénél. 5 hüvelykes, 18:9-es képarányú, FHD+ felbontású kijelzőt fogunk találni az előlapon, a hátlapra pedig továbbra is egy kamera kerül.

A Sony is elhagyta a jack csatlakozót legutóbbi csúcskészülékéről, most azonban úgy fest, hogy az XZ4 Compactnál ismét visszahozzák, legalábbis a render szerint. A készülék várhatóan a 7nm-es, Snapdragon 855-ös rendszerchipet kapja, a rendszer pedig Android 9.0 Pie lesz.

Ti mit vártok ettől a készüléktől? Tényleg ilyen lesz?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.