Hirdetés

Ilyen lehet a Galaxy Watch FE, a kiszivárgott képeknek és specifikációknak köszönhetően többet megtudhattunk a nyárra várt óráról.

Az alumínium készülékházzal rendelkező eszköz előlapján egy 1,2 hüvelykes 396×396 pixel felbontású Super AMOLED panel kaphat helyet, az üzemidőről egy 247 mAh-ás akkumulátor gondoskodhat.

Ilyen lehet a Galaxy Watch FE - az órák előlapja

Memóriából 1,5 GB-ot, tárhelyből 16 GB-ot kaphatunk. A repertoár részét képezheti a mágneses vezeték nélküli töltés, az 50 méteres vízállóság, és az IP68-as, továbbá a MIL-STD-810H-s tanúsítás is.

Ilyen lehet a Galaxy Watch FE - az órák oldalról

A teljesítményért az Exynos W920-as lapka felelhet a WearOS alapú One UI Watch 5.0 társaságában. Nemrég debütált a rendszer újabb, 6.0-ás változata, azonban úgy tűnik, hogy ez az óra még a régebbivel mutatkozik be.

Ilyen lehet a Galaxy Watch FE - az órák hátulról

Az eszköz gyorsulásmérőt, barométert, bioelektromos impedanciaanalízist, ECG-t, giroszkópot, geomágneses szenzort, fényérzékelőt és optikai pulzusmérőt is kaphat.

A Watch FE várhatóan a 2021-es Watch4 2024-es kiadása lehet, vagyis egy belépő szintű modellnek ígérkezik a gyártó felhozatalában. A pletykák szerint július 10-én, a következő Unpacked eseményen debütálhat a Galaxy Watch FE, a Galaxy Watch7 széria, a Galaxy Watch Ultra, a Galaxy Z Fold6 és a Galaxy Z Flip6 társaságában.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.