Hirdetés

Ilyen kamerákkal jöhet a OnePlus 12, új IMX966-os szenzort kaphat a várhatóan decemberben érkező mobil a pletykák szerint.

Az első pletyka alapján egy 50 megapixeles főkamerát, egy 50 megapixeles ultraszéles egységet és egy 64 megapixeles telefotó kamerát kapott volna a mobil.

Ilyen kamerákkal jöhet a OnePlus 12 - illusztráció
A kép illusztráció, rajta a OnePlus Ace 2 Pro látható.

Most a Digital Chat Station arról számolt be, hogy az ultraszéles kamera egy 48 megapixeles 1/2 hüvelykes szenzor lehet f/2.2-es rekesszel, a zoom kamera pedig a 64 megapixeles OmniVision OV64B érzékelőt kaphatja optikai stabilizálással. A legnagyobb újdonság viszont az új 50 megapixeles Sony IMX966-os egység lehet.

A korábbi, szintén ebből a forrásból származó pletykák arra utaltak, hogy az új Sony szenzor teljesítményben az IMX989-eshez hasonló lesz, ami egy 1 hüvelykes érzékelő. A kisebb méretet a dupla rétegezéssel kompenzálják, ami növeli az érzékenységet.

Az új érzékelő optikai stabilizálással jöhet, amit a Snapdragon 8 Gen 3 képfeldolgozásával párosíthatnak, ez pedig a 64 megapixeles telefotó kamerának is jót tehet, különösen gyenge fényben.

A pletykák szerint a OnePlus 12 decemberben érkezhet Kínában, a globális megjelenés pedig 2024 elejére várható.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.