Míg a nagyközönség a Samsung, Sony és az LG bemutatókra összpontosított a 2015-ös CES kiállításon, könnyű megfeledkezni a kisebbekről. Hogy egészen pontosak legyünk, a Las Vegas-ban megrendezésre kerülő éves kiállításon idén is rengeteg “apró” vállalat is jelen volt, többek között az iPhone kiegészítőket gyártó ibattz.

Az ibattz nagyszerű példa arra, hogy egy ilyen kis csapat is nagyszerű eredményeket érhet el, és az iPhoneosok egyik legégetőbb problémájára találtak megoldást, ami az iPhoneok akkumulátorához köthető.
iBattz-ASAP-Charger-03
A tesztek azt mutatják, hogy az iPhone 6-nak 147 percre van szüksége, hogy feltöltsük vele a viszonylag kis kapacitású, 1810 mAh-os akkuját. Ezt gyári töltővel mérték. Ez közel két és fél óra! De fellélegezhetünk, ugyanis az ibattz agyasai kitaláltak egy valódi megoldást az ASAP Charger névre hallgató hordozható akkumulátorukkal. A technológiáról nincsen információ, de a legfontosabb dolog ez: az ibattz mindkét ASAP Charger modellje ( az egyik 5.600 mAh a másik 11.200 mAh lesz ) mindössze 15 perc alatt feltölti az iPhone 6 akkumulátorát 100%-ra! Ha jól számolunk, akkor ez 10x gyorsabb töltést jelent.
iBattz-ASAP-Charger-01 iBattz-ASAP-Charger-04
Sajnálatos módon, az ibattz még nem osztott meg a nagyközönséggel semmilyen információt az árról vagy hogy mikor lehet majd a gyorstöltőt megvásárolni, azonban ha gyorstöltőre fáj a fogad, akkor mindenképp érdemes kivárni az ibattz ASAP Charger megjelenését!


Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.