Egy jelentés kapcsán megtudtuk, hogy a Microsoft tervez kiadni a Nokia Lumia 830-ból egy különleges, Gold Edition modellt, viszont a rossz hír, hogy csak Kínában. 

A publikálás várhatóan január 8-án fog megtörténni. Ez egy limitált kiadású készülék lesz, melynek hátlapja arany színű bőrből van. Míg a promóciós képen nem említik konkrétan, hogy melyik modell kapja majd meg ezt az “aranyos” kiadást, azonban a Lumia 830 egy kínai közösségi oldalon jelent meg. Ha igen közelről nézzük a készülék hátlapjának a képét, láthatjuk rajta a “Limited Edition”, vagyis limitált kiadás feliratot.

Egy kis memóriafrissítés a készülékkel kapcsolatban, hogy a Nokia Lumia 830 5″-os kijelzővel rendelkezik 720 x 1280 pixel felbontással. A processzor egy négymagos Snapdragon 400-as chip 1,2 GHz-es órajelre állítva, valamint egy Adreno 305-ös grafikai chipet találunk mellette. A RAM memória 1GB, valamint 16GB bővíthető tárhelyet kapunk hozzá. A tárhely 128GB-os MicroSD-vel is bővíthető. A hátlapi kamera 10 megapixel felbontással és (OIS) optikai képstabilizátorral is rendelkezik, valamint az előlapi kamera 9 megapixeles felbontással büszkén nevezhető szelfikamerának. Az energiaellátásról pedig egy 2200 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Gold leather back on the limited edition Nokia Lumia 830

Noha tudjuk, hogy mikor kerül bemutatásra a Gold Edition, nem tudjuk még, hogy mennyibe fog kerülni. Mivel a Nokia Lumia 830 Gold Edition már csak négy napra van a bemutatástól, így hamarosan hallhatunk az áráról is.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.