Hirdetés

Megjelent pár 5K-s bemutatókép és specifikációk hada a Xiaomi 12-ről. A Xiaomi azt is bejelentette, hogy az év végéig meg fog jelenni az új modell. Így már semmi sem akadályoz meg minket abban, hogy új telefonnal kezdjük az új évet.

A renderelt képeken egyből szembe tűnik a három kamerás sziget, amely nem lesz egy szintben a hátlappal és az is, hogy dupla LED vaku is elhelyezkedik a trió mellett. A pletykák szerint 50 megapixeles kamera fog helyet foglalni a fő kamera helyén, viszont a szenzorokról még nem tudunk semmit.

Az előlapon egy 6,2 hüvelykes kijelző helyezkedik el, (csak) FHD+ felbontással és ujjlenyomat-olvasóval, lekerekített szélekkel. A telefon mérete a pletykák szerint egyébként 152,7 x 70,0 x 8,6 mm lesz, ami kompaktnak mondható.

A renderképek forrása megemlíti a 100W-os gyorstöltést és azt is, hogy 5000 mAh-s akkumulátorral lesz ellátva az új telefon.

A Xiaomi 12 habár nem elsőként, de az új Snapdragon 8 Gen 1 chippel lesz ellátva, és Kínában még idén megjelenik körülbelül 810 eurós áron.

Hirdetés
FORRÁSZoutons