A SamMobile srácai egy kis ízelítővel szolgálnak nekünk, ugyanis egy nyolc perces videóban megmutatják nekünk az új Android L teszt verzióját (LRW58J) egy Samsung Galaxy S5 készüléken.

A címben láthattátok, hogy a rendszert a Lollipop, vagyis nyalóka elnevezéssel láttuk el, ezt nem mi találtuk ki, hanem a SamMobile egyik forrása állította, hogy az L jelző a Lollipop kifejezésre utal. Ez még nem hivatalos kijelentés, de több mint valószínű, hogy az új Android rendszer a Lollipop nevet kapja.
See the Samsung Galaxy S5 running Android Lollipop (yes, Lollipop) in this 8 minute-long preview
Visszatérve a Samsung Galaxy S5-höz, a lenti videóban jól látható majd, hogy fog kinézni az Android L a készüléken, hogyan implementálódik a Material Design a rendszerbe. A készüléken levő rendszer még csak tesztverzió, rengeteg animáció még mindig hiányzik, nincs meg minden gomb még, stb…viszont a videóból is kiderül, hogy rengeteg újdonságra lehet majd számítani az új Android Lollipop megjelenésével, aminek időpontja még továbbra is homályos.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.