Hirdetés

A Galaxy Beta Program keretén belül az amerikai és angliai jelentkezők már telepíthetik Samsung Galaxy S7 és S7 edge készülékeikre az új Android 7.0 Nougat béta verzióját, mely sok újdonsággal fog szolgálni. A képek még nem a végleges verzióból vannak, így lehetnek még esetleges változások.

Always-on display

A Galaxy Note7 a Grace UX-szel megkapta a továbbfejlesztett Always-on display-t, amit a Nougat-tal az S7 modellek is meg fognak kapni.

galaxy-s7-nougat-always-on2 galaxy-s7-nougat-always-on

Átlátszó mappák és színes háttér hívás közben

A mappákban böngészve láthatjuk homályosan beállított háttérképünket, illetve hívások közben színátmenetes hátterünk lesz attól függően, hogy milyen színvilág jellemzi partnerünk profilfotóját.

galaxy-s7-nougat-mappa galaxy-s7-nougat-mappa2

Új beállítások struktúra, új ikonok, kék fény szűrő

A Grace UX-hez hasonlóan újul meg majd a beállítások menürendszere, illetve dizájnja, az értesítési sávban az ikonok is változnak, valamint a szemünk kímélésére szolgáló kék fény szűrő is bekapcsolható lesz.

galaxy-s7-nougat-beallitasok galaxy-s7-nougat-beallitasok2 galaxy-s7-nougat-beallitasok3

Akkumulátorkímélők és optimalizáló lehetőségek

A Note7-ben volt pár akkumulátorkímélő mód, például a kijelző felbontásának csökkentése QHD-ról akár HD-ra. Különböző módokat tudunk beállítani, amiket testre tudunk majd szabni.

galaxy-s7-nougat-akku galaxy-s7-nougat-akku2 galaxy-s7-nougat-akku3

Egyszerűbb, gesztusvezérelt kamera

Legyints balra vagy jobbra, hogy a módok és szűrők között váltogathass, illetve le és fel a kamerák közötti váltáshoz. Az új kamera app az egyszerűség jegyében készül.

galaxy-s7-nougat-kamera3 galaxy-s7-nougat-kamera2 galaxy-s7-nougat-kamera

Ezek a legfontosabbak, az összes képernyőképet megtalálod lent, a „Forrás”-nál.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Köszi a választ, ha valami infó akkor kérlek tegyétek közzé az oldalotokon.

Comments are closed.