A Huawei az IFA kiállításon leleplezte a Kirin 980-at, a vállalat és a világ első 7 nanométeres chipsetjét, mellett megérkezett a Huawei AI Cube is, ami egyben WiFi router és bluetooth hangszóró is. Mivel az Amazon Alexa nem tud magyarul, így az okoshangszóró nem lesz kapható Magyarországon.

Huawei Ai Cube

A Huawei ezen kívül bemutatott négy új színvariációt a P20 Próból, két új színátmenetes változatot és kettőt bőr hátlappal. A fehér szín fantázianeve a Mother of Pearl, ha megtörik rajta a fény, akkor lilás, sárgás árnyalatokban pompázik, szerintem nagyon jól néz ki.

A második a Morpho Aurora nevet kapta, ez nagyban hasonlít a Twillighthoz, azonban itt is láthatunk plusz zöldes, sárgás árnyalatokat.

Középen a Morpho Aurora

Ezen kívül van fekete és barna színű – valódi – bőr hátlappal rendelkező variáns is, ha esetleg jobb fogást vagy minőségibb anyaghasználatot szeretnél. Rossz hír azonban, hogy egyik új szín sem lesz egyelőre Magyarországon kapható, de elképzelhető, hogy később behozzák őket hazánkba is. A két bőr változat elérhető 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel is.

A két bőr változat
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.