Az Apple bejelentette, hogy szeptemberben megrendezi a nyolcadik iTunes Festival koncertsorozatot Londonban, ahol egy hónapon keresztül minden nap világhírű zenészek, énekesek fognak koncerteket adni. Az iTunes Festival összes jegyét ingyen sorsolja ki az Apple, de mindenki ingyenesen követheti az eseményeket, akinek iPhone, iPad, iPod touch, vagy Apple TV készüléke van, illetve minden OS X operációs rendszert futtató számítógép tulajdonosa is jogosult lesz megnézni a 2014-es iTunes Festival valamennyi eseményét. Az iOS készülékek tulajdonosai számára készült egy alkalmazás, amit az App Store-ból kell letölteni, a Mac gépek tulajdonosainak pedig az iTunes-on keresztül teszik elérhetővé az ingyenes tartalmakat. Aki lemarad az élő közvetítésekről, a koncert után egy ideig visszanézheti majd az iTunes Festivalt.

Az iTunes Festival 2014-en fellép többek között a Maroon 5, Pharrel Williams, Calvin Harris, Kylie, valamint David Guetta is. Az esemény helyszíne a londoni Roundhouse lesz.
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.