A Wall Street Journal cikkére hivatkozva, az Apple már teszteli új színopcióit a következő generációs iPhone készülékein, melyek vélhetően az iPhone 6S és iPhone 6S Plus nevet fogják kapni, ha az eddigi évek tendenciáit nézzük. Az iPhone-ok az 5S óta három színben kaphatók, ez az arany, ezüst és az űrszürke. Ezt megerősítette az új MacBook is, mely szintén ebben a három színben jelent meg március 9-én. De térjünk vissza az iPhoneokhoz. Az iPhone 6 és 6 Plus is ugye ebben a három színben jelent meg, de lehet kapunk egy negyedik színt is a következő generációnál, és ez a szín a rózsaszín lehet.

A Wall Street Journal azt is megjegyezte, hogy az Apple valószínűleg nem fogja változtatni a kijelzőméretet a következő generációban, szóval várhatóan ismételten egy 4,7″-os és egy 5,5″-os képátlóval rendelkező iPhone-t fogunk kapni idén is. Ami az újdonságokat illeti, valószínű, hogy az új iPhoneok is megkapják az ún. Force Touch technológiát, melyet az Apple már használ az okosórájában és az új MacBook modelljében is. A Force Touch-nak köszönhetően az iPhone 6S kijelzője érzékelni fogja a különbséget az érintés és az erős nyomás között, ami további ajtókat nyit meg, még több funkcióval gazdagodhatunk.

Apple is "testing" pink iPhones, could launch them this year

A WSJ szerint az iPhone 6S alkatrészeinek tömeggyártása májusban elkezdődik, így pár hónap múlva biztos újabb infók fognak majd megjelenni a készülékről. Az előző évek tendenciáját nézve alighanem idén is szeptemberre számíthatjuk az iPhone 6S bemutatóját.

Ti mit szóltok ehhez a merész színhez? Lehet kereslet a rózsaszín iPhone-ra?

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.