Hirdetés

Az Oppo A7-ről körülbelül egy hónappal ezelőtt kezdtek szivárogni pletykák, most pedig végre hivatalosan is megjelent.

A mobil egy 6,2 hüvelykes, 19:9-es képarányú, 720p felbontású kijelzőt kapott. Természetesen a notch sem hiányozhat az előlapról, ami a különböző szenzoroknak ad helyet.  Az alapmodell 4 GB RAM-mal és 64 GB-os tárhellyel lesz vásárolható Kínában, de más piacokon, például Nepálban egy 4 GB / 32 GB-os változat is elérhető lesz, utóbbi microSD-kártyával bővíthető.

A burkolat alatt Snapdragon 450-es lapka rejtőzik egy nagy, 4230 mAh-s akkuval együtt. A hátlapon 13 MP + 2 MP-es egységeket találhatunk, az előlapon pedig 16 MP + 8 MP-es lencsepáros lapul, az elsődleges kamera többek között az AI funkciókért felelős.

A telefon egyik fő erőssége a HyperBoost technológia, ami akár 31%-os előrelépést tud hozni a CPU és a GPU teljesítmény kapcsán, így a jobb játékélmény garantált. Ez az első középkategóriás Oppo, ami megkapta ezt a technológiát.

Az Oppo A7 már előrendelhető Kínában átszámítva körülbelül 62.000 forintért, a nepáli árak jóval magasabbak, ott nagyjából 85.000 forintba kerül. A készülék három színben kapható: arany, zöldeskék és rózsaszín árnyalatok közül válogathatunk, de nem minden piacon elérhető az összes szín, országtól függ. Egyelőre nincs információ arról, hogy az Európába érkezik-e a mobil.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: