Sokan ódzkodnak hosszabban lekötni magukat egy-egy szolgáltatóhoz, ami teljesen érthető, hiszen ki tudja, mi lesz egy fél vagy akár év múlva. Éppen ezért marad a kártyás előfizetés, ami viszont drága, sokszor nem éri meg telefonálni, mert pillanat alatt lenullázható az egyenleg.

A megoldást a Laptopszalon kínálja, ahol háromféle díjcsomag választására van lehetőség, mindegyik nagyon kedvező, ráadásul a lényeg, hogy nincs hűségidő, így bármikor módosítható akár olcsóbb, akár drágább havidíjra. A lehetőségek a következők:

A #smartcom3k esetén mindössze 3000 forintba kerül a havidíj, 6 ft/perc a hívás minden irányba (perc alapú számlázás), a csomag mellé még 500 MB adatforgalom és 50 db SMS jár, a lebeszélhetőség 1300 forint.

A #smartcom8k előnye, hogy 8 ezer forintért belföldön korlátlanul lehet beszélni és üzenetet küldeni, ráadásul 7 GB net is jár, ami kétségtelenül bőven elég a mindennapokra.

A #smartcom11k azoknak lehet előnyös, akik sokat tartózkodnak külföldön, mert hiába vált ingyenessé a roaming, a kinti szolgáltatók korlátozhatják az adatforgalmat és a hívás mennyiségét. Ez a tarifa azonban garantálja, hogy erről szó sem lehet, ráadásul a 7 GB mobilnet külföldön is rendelkezésre áll. Bővebben:

Amennyiben alkalomszerűen külföldre utazik, telefon készüléke automatikusan felcsatlakozik az idegen hálózatra (roaming helyzetbe kerül), melyről a szolgáltató SMS-ben értesíti Önt. Az 1 évre engedélyezett 4 hónap roaming attól a pillanattól indul amikortól az Ön készüléke idegen hálózatra csatlakozik. Ezen felcsatlakozásoknak az össz ideje ha meghaladja a 4 hónapot, akkor Ön már túllépett a méltányos használaton. Tehát ha Ön külföldön összességében 1 évben, 4 hónapnál többet roamingol és akár 1 hívást sem fogad, vagy indít ezen 4 hónapon belül, de az 5. hónap 1. napján fogad 1 hívást, akkor az már kiszámlázható Önnek. Az 1 év mindig a megkezdett első roaming helyzet dátumától számítódik, tehát nem naptári év. Ugyanez vonatkozik az adat, SMS és MMS forgalomra is.

A szolgáltatások bármelyikére ingyenes a regisztráció, egyszeri kártyadíjat azonban fizetni kell, ami 5000 forint, ez tartalmazza az adminisztrációs költségeket. A szolgáltatás hátterét és a biztos lefedettséget a Telekom garantálja, így a 4G-s elérés sem okoz gondot az ország szinte minden részén.

Az igénylés során kiválasztható, hogy új telefonszámot kér az ügyfél, vagy számhordozást igényel. Amennyiben telekomos előfizetést váltana erre és már nincs hűségideje, akkor nem kell SIM-kártyát igényelnie.

További információkat ezen a weboldalon találhat minden kedves érdeklődő.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt